audiovisual technic

Elämä ilman musiikkia on kuin KELMU ilman äänentoistoa. KELMU toteuttaa äänentoistoa Länsi-Uudenmaan alueella.

KELMUlla on tekniikkaa

Kelmu on pitkänajan sisällä kartuttanut äänentoistolaitteita ja valoja. Teemme äänentoistokeikkoja KELMUn teknikoiden turvin ja vuokraamme laitteita alueen musiikki- ja kulttuuritoimintaa varten. Laitteistoja on ihan pienestä ja helposta setistä lähtien ulottuen tehokkaisiin ja monipuolisiin festivaali toteutuksiin.
Yhdistyksemme toimii aktiivien voimin vapaa-ehtoisuuteen perustuen. Tämän vuoksi hallituksemme valitsee tehtävät keikat olemassa olevien voimavarojen perusteella. Tekijät saavat kulukorvauksen.

KELMUn periaatteena on tukea paikallista kulttuuria ja muusikkoja, jonka vuoksi KELMUn jäsenille hinnat on aina halvempia.

Vuokraa lava!

Tarvitsetko lavaa tapahtumaasi. KELMUlla on 1x2m lavaelementtejä, joista voidaan kasata 8x4m lava. Lavan korkeus on 1m katteella tai 60cm ilman katetta ja se on rakennettava suoralle maalle/lattialle. Lavan kasauksen suorittaa aina KELMUn osaava teknikkoporukka.

Vuokraa peräkärry!

Olisiko tavaran siirrossa tarvitty peräkärryä? Kirpputorille menossa enemmänkin tavaraa. KELMUlla on laadukas suurikokoinen kuomullinen peräkärry vuokrattavana. Hinnaltaan edullinen ja jäsenille vielä edullisempi. Kysäisepä lisää Sepiltä.