Toimintaa jokaiselle

Mistä olet kiinnostunut musiikin ja kulttuurin saralla. Hyppää mukaan toimintaan ja pidä hatusta kiinni, koska KELMU on punkrock!

Toimintaa KELMUSSA

Bändikerho

Karjaan elävän musiikin yhdistys KELMU ry järjestää bändikerhotoimintaa yhteistyössä Raaseporin nuorisotoimen kanssa Karjaan Uncanilla. Kelmu on päivittänyt Uncanin bänditilan soittimet ja aloittanut bändikerhotoiminnan nuorten kanssa.

Nuoret saavat käyttää bänditilan soittimia tai tuoda omansa. Kämpällä on kahdet rummut, keyboard, basso ja useita kitara-vahvistimia.
Kerhossa on harjoiteltu muutamia biisejä ja käyty rockmusiikkia läpi historiasta teoriaan saakka. Soittamista ja tietoa.
Tutustu tuleviin tapahtumiin Facebookissa

Kerhon vetäjänä on toiminut kitaristi-taiteilija Johnny Mangaard. Lisäkysymyksiin vastaa KELMUn puheenjohtaja Sepi.
Kysy lisää sähköpostilla

Koulutuksia

KELMUlla on joukoissaan useita musiikin tai av-tekniikan ammattilaisia. Järjestämme erilaisia koulutuksia niin ääni-, valo- ja muunkin av-tekniikan tiimoilta. Koulutukset suuntautuvat palvelemaan alueen muusikkoja kuin myös musiikista innostuneita nuoria. Lähiaikoina KELMU on pitänyt kouluttuksia äänitekniikasta, PA-laitteista ja mikityksestä.
Koulutukset löytyvät Facebookista

KELMUn hallitus

KELMUn toimintaa pyörittää hallitus, johon kuuluu eri alojen taitajia. Jokaisella on paikkansa ja tehtävänsä, hommia tehdään hyvällä tuulella ja pirteällä asenteella. Oletko kiinnostunut järjestöharrastuksesta, jossa pääsee toteuttamaan itseään? Hyppää kelkkaan, taitojasi tarvitaan. Lisätietoja PJ Sepiltä.